Hlavní navigace

Předvolební diskuse chystá kromě ČT 24 také RTA

11. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 9. 2008

Zpravodajský kanál ČT 24 nebude jediným, který do svého programu přichystal předvolební diskuse. Ke stejnému kroku se ve spolupráci s regionálními Deníky vydavatelství Vltava-Labe-Press odhodlala také Regionální Televizní Agentura (RTA). Diváci je však neuvidí v přímém přenosu, ale pouze ze záznamu v sestřihu. Ten bude konkrétně odvysílán na RTA Východní Čechy, RTA Jižní Čechy, RTA Jižní Morava, RTA Zlín a RTA Ostrava na kmitočtech, které tyto televize sdílejí s televizí Prima, vždy následující pracovní den v čase 17:40–18:00.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Česká televize připravuje další speciály Otázek Václava Moravce

Pokud však budou mít diváci zájem zúčastnit se diskuse naživo, nebude v tom problém, protože diskuse jsou veřejné. Od pátku 12. září do pondělí 13. října bude každý pracovní den od 18:00 do 19:30 v jednom z krajských nebo vybraných okresních měst diskutovat 5–6 kandidátů do krajských zastupitelstev. Diskusi povedou moderátoři RTA spolu s redaktory ČRo 6 Radko Kubičkem či Ivanou Denčevovou. Meetingy se konkrétně uskuteční v krajích Jihočeském, Královéhradeckém, Pardubickém, Jihomoravském, Zlínském a Moravskoslezském. Bližší informace lze najít na stránkách www.volebni.net.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).