Hlavní navigace

„Předplaťe si týdeník Respekt. Web budete mít bez bannerových reklam.“

21. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Sokoljan
Tak nějak láká Economia čtenáře k zakoupení předplatného jednoho se svých časopisů a nabízí ještě další výhody, jako třeba kompletní archiv od roku 1990.

Mediální dům Economia vydává například deník Hospodářské noviny, týdeníky Ekonom a Respekt a také několik odborných titulů. Omezení bannerové reklamy nabízí od poloviny března web iHned.cz, a to pro všechny předplatitele elektronických Hospodářských novin.

BRAND24

Nyní je tu s podobnou nabídkou web Respektu, který přináší svým předplatitelům, vedle odstranění bannerové reklamy, i přístup ke kompletnímu archivu časopisu od roku 1990 a bezplatný přístup k audioverzi. Pro omezení reklam stačí, aby byl předplatitel přihlášen pod svým účtem.

Komentář: Titulek tiskové zprávy sice jasně hovoří o reklamách obecně, ale v textu se už mluví především o „výrazné či rušivé bannerové reklamě“. V galerii, kde můžete vidět to, co se zobrazuje předplatitelům, se už ale píše něco jiného. Napsal jsem si o přístup, takže možná uvidíme, jak to doopravdy s tou reklamou na Respekt.cz je. Momentálně mám pocit trochu mlhavý.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).