Hlavní navigace

Pražská TV Metropol chce diváky více zapojit do vysílání. Těm nejlepším nabídne peníze

19. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Metropol počítá s tím, že nahraná videa využije jako příspěvky pro zpravodajství, ale například i některé lifestylové magazíny. Novinku bude propagovat na blížícím se Open Air Festivalu.

Diváci pražské televize Metropol se budou moci ještě aktivněji zapojit do jejího vysílání, než tomu bylo doposud. Umožní to Vaše oči, nová platforma, kam budou moci zájemci ukládat svoje videa na libovolné téma, která pořídili kdekoliv. Videa se bude možné odesílat jak prostřednictvím internetových stránek, tak prostřednictvím bezplatné aplikace v mobilních telefonech s operačními systémy Android a iOS. Video se pak automaticky umístí také na stránku http://www.metropol.cz/vase-oci/.

NEPŘEHLÉDNĚTE: TV Metropol už nebude jen pražská, ale celostátní. Chystá se i na satelit

Pomocí této technologie chceme veřejnost zapojit nejen do tvorby televizního zpravodajství. Lidé budou moci svoje příspěvky posílat i do lifestylových magazínů nebo do pořadů věnovaných hobby. Interaktivita a vzájemná komunikace s diváky je důležitou součástí naší strategie. Zapojování veřejnosti do vysílání pomocí moderních komunikačních technologií vnímáme jako princip, který by se měl prolínat celou televizí, uvedl při této příležitosti generální ředitel stanice Marek Vítek.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Digital Broadcasting má smůlu. TV Metropol bude vysílat celoplošně v multiplexu 3

Metropol chce novinku zpropagovat v rámci Open Air Festivalu, na kterém vystoupí například Fat Boy Slim, zpěvačka Amy MacDonald nebo anglické hiphopové duo Rizzle Kicks, a bude se jako každý rok konat na letišti nedaleko Panenského Týnce. Majitele chytrých telefonů zde budou moci natáčet scény z festivalového dění, jejichž výběr se následně bude vysílat jak v Televizi Metropol, tak na LED obrazovkách v areálu festivalu. Nahraná videa budou moci návštěvníci Vašich očí hodnotit a nejlepší z nich pak budou odměněna finanční částkou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).