Hlavní navigace

Pražská televize Metropol spustila promo. Startuje v neděli 1. května

29. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 4. 2011

UVNITŘ VIDEO Dnes v 16 hodin a 8 minut bylo zahájeno promo vysílání inovovaného pražského kanálu Metropol TV. Ten bude možné naladit například v multiplexu 4 společnosti Telefónica O2 v Praze, Brně a Ostravě a také IPTV síti stejné firmy, tedy produktu O2TV. Metropol TV se bude orientovat výhradně na zpravodajství z hlavního města. Sama sebe charakterizovala jako televizi o Praze a pro Pražany. Jako termín svého startu si kanál stanovil pravé poledne, neděli 1. května.

BRAND24

K TÉMATU: Metropol TV chce být moderní televizí pro Pražany. Co jim nabídne?

Zkušební vysílání obsahuje smyčku se zdravicí osobností, které se snaží popsat, jak si představují vysílání pro Prahu. Nechybí zde například Jan Homola ze skupiny Wohnout, herec, moderátor a imitátor Zdeněk Izer, zpěvačka Lenka Dusilová, herec Jiří Mádl, herečka Jitka Schneiderová, muzikant Radoslav „Gipsy“ Banga a mnozí další. Metropol láká také diváky přímo do svého studia, které se nachází v centru Prahy, ulici Francouzská číslo 4, kde budou moci zájemci zanechat svůj vzkaz do vysílání. Na vybrané z nich by měl odpovědět sám primátor.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).