Hlavní navigace

Prasečí chřipky z Novy si všimla i média v zahraničí

12. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 5. 2009

České republice už se pomalu za kauzou Dlabaja zaprášilo, chrochtání na Nově však zaujalo v zahraničí. Konkrétně jde např. o magazín Variety nebo weby veille2com, macedoniaonli­ne.eu nebo telemoustique.be. V prvním zmińovaném médiu kauza dostala prostor v sekci věnované televizi. Podle korespondenta Variety Willa Tizarda je zajímavé, že nadřízení na Nově stanovují hranici přesto, že se na webu tn.cz mohou návštěvníci setkat např. se zprávami o UFO, nahých celebritách nebo useknutém penisu.

BRAND24

K TÉMATU: Nově se nelíbila prasečí chřipka v podání redaktorů

Mediálne.sk uvádí, že propuštění Dlabaji je zjevnou snahou o posílení občas sporné pověsti respektovaného informačního zdroje. Slovenští kolegové monitorovali česká média a všimli si, že ta se věnují v posledních dnech především Dlabajovým reakcím. Podle exredaktorova soukromého webu jiri-dlabaja.blog.cz Nova s deníkem Blesk úzce spolupracovala i v době, kdy byl tento člen týmu vyhozen. Dostával jsem výpověď a Blesk už věděl, že ji dostávám. Kdo jim to asi zavolal? Seděli jsme tam čtyři i s generálním ředitelem Petrem Dvořákem, ptá se na svém blogu Jiří Dlabaja.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).