Hlavní navigace

Poslední velká výluka tohoto týdne: Bez signálu bude jihočeská Kleť

20. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Při plánované výluce bude provedena pravidelná kontrola vysílače, anténních systémů, údržba energetiky a vysílací technologie.

Údržbovou přestávku na jihočeském vysílači Kleť, jehož pokrytí nepatří vůbec k zanedbatelným, naplánovaly na dnešní den České Radiokomunikace. Výluka televizního vysílání potrvá od 6.00 do 15.00 hodin. Z vysílače Kleť nebude aktuálně vysílat veřejnoprávní multiplex 1 České televize, multiplex 2 s programy televizí Nova, Prima a Barrandov a multiplex 3 s programy Prima Love, Prima ZOOM, Óčko, Óčko Gold, Šlágr TV, Active TV, Déčko a Jihočeská televize.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nabídka digitálního rozhlasu v Čechách se rozšířila o další stanici

Konkurenční multiplexy zachytitelné v této oblasti, budou nadále vysílat bez problémů. Diváci se ale musí připravit na to, že se odmlčí na několik hodin i Regionální síť 8 s kanály TV Noe, Sport 5 a Slovak Sport. Na vysílači Kleť dojde i k přerušení rozhlasového vysílání, a to v době od 9.00 do 15.00 hodin. Toto se dotkne stanic ČRo Radiožurnál na frekvenci 91,1 MHz, Frekvence1 na frekvenci 94,1 MHz, Rádio Impuls na frekvenci 102,9 MHz a v čase 9.00 až 11.00 hodin ČRo České Budějovice na frekvenci 106,4 MHz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).