Hlavní navigace

Pořizujete si novou televizi pod stromeček? Poradíme vám, na co se zaměřit při výběru

3. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

DigiZone.cz nabízí speciálního průvodce pro ty, které čeká složitý výběr nového televizoru a nevědí, na co všechno by neměli zapomenout.

Kupování nového televizoru se v dnešní době dá směle přirovnat k výběru počítače. A jelikož většina spotřebitelů nepatří mezi počítačové experty, ani s výběrem televizí to není tak úplně jednoduché. Server DigiZone.cz se proto rozhodl v předvánočním období pomoci všem, co se chystají ke koupi nové televize, ať už jako překvapení pod vánoční stromeček, nebo ještě před Vánoci, aby si jej mohli naplno užít ještě před samotným Štědrým dnem. Dlouholetý recenzent DigiZone.cz Bohumil Herwig připravil speciál, v němž se zaměřil na všechny důležité aspekty, které by nebylo dobré při výběru televizoru pominout, a rozdělil je do samostatných kapitol.

BRAND24

SPECIÁL: Průvodce předvánoční nabídkou televizorů

Zvláštní pozornost tak autor věnuje konektorům, tunerům a kodekům, v jiné části speciálu se věnuje operačním systémům a chytrým částem televizorů, dále elektronickému programovému průvodci (EPG), ovládání, úpravám nastavení a spotřebě televizních přijímačů. Milovníci multimédií jistě uvítají kapitolu zaměřenou výhradně na tuto oblast. A v neposlední řadě je dobré přečíst si kapitolu zaměřenou na výběr televizoru podle toho, kde jej budete používat – zda doma v obýváku, v dětském pokoji, na chatě, chalupě či dokonce na cestách v autě. Nový speciál vychází formou longformu a díky jeho partnerovi – společnosti Samsung – je k dispozici zdarma všem čtenářům DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).