Hlavní navigace

Pořad Re-Play hlásí nového partnera a staví nové studio

1. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ VIDEO – Novým partnerem herního pořadu Re-Play se od července stane obchod CZC.cz. Nahradí předchozího sponzora, kterým byl jeho přímý konkurent, společnost Alza.cz.

Změna generálního partnera se projeví už na prvním prázdninovém dílu pořadu, jehož premiéru odvysílá Prima Cool v sobotu 2. července. Věřím, že spolupráce s CZC.cz přinese do pořadu ještě více zajímavého obsahu, protože dojde k navýšení rozpočtu pro celou redakci, okomentoval nově navázané partnerství producent pořadu Vojtěch Novák.

Na začátku října pak chce Re-Play představit nové studio s vlastní hernou, které tým pořadu Re-Play buduje za pomoci svých fanoušků. Projekt byl na začátku června odprezentován na crowdfundingovém portálu Startovač.cz a požadovanou částku dvě stě tisíc korun vybral za necelých 27 hodin. Aktuálně už částka dosáhla více než 680 tisíc korun.

BRAND24

Nová herna by měla pořadu umožnit rozšíření záběru i na profesionální hráče a speciální turnaje, jako je například virtuální závodění Formule 1 nazvané Virtual GP. Pořad Re-Play běží na Primě COOL už šest let a je tak nejdéle běžícím pořadem vlastní tvorby na této televizní stanici. Pravidelně vysílá premiéry bez repríz a nedávno dosáhl na Facebooku přes tři sta tisíc fanoušků. Pořad je vysílán každé sobotní odpoledne na Primě COOL v premiéře, po půlnoci a v neděli ráno mohou diváci sledovat jeho reprízy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).