Hlavní navigace

Polský lokální multiplex zasahující Moravu a Slezsko se rozšířil o hudební Vox Music TV

13. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tematický program potěší zejména milovníky tanečních žánrů, jako jsou Italo Disco, Euro Dance a Disco Polo. Bezplatně vysílá tento program i na satelitní pozici 13 stupňů východně.

Televizní diváci v Moravskoslezském kraji nacházející se v blízkosti hranic s Polskem mohou sledovat již několik dní novou hudební stanici Vox Music TV. Server DigiZone.cz na tuto skutečnost upozornilo několik jeho čtenářů. Vox Music TV se stala konkrétně součástí nového regionálního multiplexu L2, který je na omezeném území naší republiky zachytitelný z lokalit Ornontowice a Rybnik na 47. kanálu. Dosavadní programová nabídka se skládala ze stanic TVT, která poměrně nedávno ukončila analogovou distribuci, Stars.TV, 4fun a TV Disco. Nabídku lokálního obsahu tak doplňují výhradně hudební kanály.

BRAND24

K TÉMATU: Nová hudební stanice z Polska na klasickou anténu i v části Moravskoslezského kraje

Vox Music TV potěší všechny milovníky hudby převážně osmdesátých a devadesátých let minulého století. Zaměřuje se zejména na hity z diskoték, konkrétně žánry jako jsou Italo Disco, Euro Dance a Disco Polo. Kromě lokálních DVB-T multiplexů, podle serveru Satkurier.pl se stanice objevila také v regionální síti L3, je program v rámci nekódovaného šíření dostupný i na satelitní pozici 13 stupňů východně. Jako jedna z několika hudebních stanic v Polsku využívá i takzvaného hybridního širokopásmového televizního vysílání označovaného zkratkou HbbTV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).