Hlavní navigace

Podívejte se na promo a fotogalerii ke startu nového kanálu ID Xtra u nás

26. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE A VIDEO – Tematickou stanici orientovanou primárně na ženy nabídne jako první operátor v České republice Telefónica, konkrétně její IPTV služba O2TV.

Společnost Discovery Networks dnes zveřejnila sérii fotografií a také dvě promo videa, která doprovázejí start nového tematického kanálu ID Xtra, jenž bude dostupný u vybraných operátorů placené televize také v České republice, a to jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení obrazu. Jako první z velkých společností, která se odhodlala tuto stanici zařadit, je Telefónica Czech Republic, a to v rámci své IPTV služby O2TV. Nová stanice, která vstupuje na trh 1. dubna, se objeví v balíku Filmy a Filmy Plus.

BRAND24

K TÉMATU: Discovery spustí nový kanál ID Xtra, dostupný bude i v Česku a na Slovensku v HD kvalitě

Kanál ID Xtra, určený především pro ženy, bude přinášet pořady plné záhad a napětí. Nabídne příběhy ze života, zpracované v moderním formátu. Programová nabídka má přinést napětí a dramata obyčejných lidí, kteří se vydali nesprávnou cestou. Záhady a napětí jsou jedním z nejrychleji rostoucích žánrů na placených televizních kanálech. (…) Podle rozsáhlých průzkumů a našich zkušeností ze západních trhů je tento typ obsahu atraktivní primárně pro ženské publikum, uvedl mimo jiné senior vicepresident zodpovědný za televizní kanály Discovery Networks v regionu CEEMEA Paul Welling.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).