Hlavní navigace

Podívejte se na novou grafiku televize Nova

28. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 8. 2009

UVNITŘ FOTO A VIDEO Televize Nova dnes ve svém ranním vysílání odhalila další podrobnosti, které se týkají nové grafiky, kterou nasadí česká komerční jednička od neděle. Pohovořit o ní přišel kreativní ředitel Michal Pacina. Ten uvedl, že její nové podoba vychází z grafiky, která se používá v současné době, nicméně přináší nové prvky a měla by být pro diváky ještě zajímavější než ta současná.

Ukázka nové grafiky televize Nova bez audia, tedy pouze video.

Tipy C

Vnitřní grafika televize je v podstatě informační systém, který vás navádí vysíláním a navádí diváka, kam má jít, jestli se má jít podívat na tuhle premiéru nebo tenhle megafilm, co bude za chvíli apod. Je to v podstatě to samé, jako když jdete do metra a tam máte informační systém, uvedl k nutnosti používání televizní grafiky Pacina a dodal, že není přítelem mnoha návrhů, takže kreativní oddělení se snaží dělat vždy dva až tři návrhy, ze kterých je zřetelnější propracovanost, než jich vytvořit např. patnáct.

FOTOGALERIE: Nová grafika televize Nova

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).