Hlavní navigace

Po kanále DoQ se Digi TV rozšíří o Fishing and Hunting

19. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 5. 2008

Rumunská satelitní platforma Digi TV oznámila další rozšíření programové nabídky. Po kanále DoQ, o kterém jsme vás již na serveru DigiZone.cz informovali, přijde tentokrát na řadu program pro milovníky rybaření a lovení s názvem Fishing and Hunting. Ten bude zaměřený především na muže ve věku 19 – 59 let. Program odhalí tajemství rybolovu, naučí diváky základní dovednosti a postupně jim umožní stát se profesionály. Nabídne také řadu tipů a technik a seznámí s celou řadou rybářských lovišť v Evropě.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Digi TV se brzo rozroste o dokumentární kanál DoQ

Co se týká lovu, tak ten bude zastoupen od vysoké zvěře v Evropě až po šelmy v Africe. Diváci se budou moci seznámit také s mnoha způsoby lovu, novým vybavením a technikami pro začátečníky i zkušené lovce. Jak uvádí server satCentrum, kanál Fishing and Hunting by také mohl být součástí nabídky satelitní platformy CS Link, konkrétně firmy Gital v balíčku Géčko. Společnost Trade&Technology oslovena nebyla, připravuje však jiný dokumentární program.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).