Hlavní navigace

Pěvecká soutěž X Factor: Next Generation začíná už dnes

20. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 8. 2011

UVNITŘ VIDEO Čekání řady českých diváků, kteří jsou lační po nových vystoupeních z originální britské pěvecké soutěže X Factor, je u konce. Právě dnes totiž začíná na stanici ITV 1 její další ročník, tentokrát s podtitulem Next Generation. Formát totiž přichází s řadou novinek, z nichž nejviditelnější je změna poroty, která symbolizuje právě onu novou (příští) generaci.

K TÉMATU: Britský X Factor má porotu. Opět v ní nechybí velká jména

Z původní sestavy zůstal v porotě pouze producent a manažer Louis Walsh, nováčky jsou naopak zpěvačka a bývalá členka skupiny Destiny’s Child Kelly Rowland; zpěvák, skladatel a producet Gary Barlow, vedle Robbieho Williamse je nejznámějším členem populární britské skupiny Také That, a Tulisa Contostavlos, členka hiphopové formace N-Dubz. X Factor má v Británii velkou tradici. Letos se vrací už se svou osmou sérií.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Pěvecká soutěž The Voice dorazila k hranicím České republiky

Tato verze soutěže je považována vůbec za tu nejlepší, která existuje. Pochází z ní například takové hvězdy současné populární hudby, jako jsou zpěvačka Leona Lewis, nazpívala například titulní píseň k filmovému megahitu Avatar režiséra Jamese Camerona, nebo chlapecká formace JLS, která aktuálně boří hitparády s letním singlem She Makes Me Wanna. První části X Factoru budou zahřívací a diváci v nich jako už tradičně navštíví castingová kola například v Cardifu, Londýně nebo Liverpoolu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).