Hlavní navigace

Petr Dvořák poprvé předstoupí před Radu ČT. Představí nové členy vedení?

5. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 10. 2011

První zasedání Rady České televize po volbě nového generálního ředitele proběhne dnes v Praze na Kavčích horách. Nový šéf ČT Petr Dvořák by na něm mohl představit některé nové členy managementu veřejnoprávní televize. Média spekulují o návratu zakladatele zpravodajského kanálu ČT 24 Zdeňka Šámala, příchodu bývalého finančního ředitele televize Nova Milana Cimirota a o nové funkci pro stávajícího šéfa divize Nová média ČT Milana Fridricha (například podle Lidových novin by se mohl stát novým programovým ředitelem).

K TÉMATU: Petr Dvořák přebírá vedení České televize. Jaké budou jeho první kroky?

BRAND24

Dvořák se ujal funkce teprve toto pondělí 3. října, oficiálně byl jmenován k 1. říjnu. Ještě před jeho příchodem na Kavčí hory rezignovali na svoje funkce výkonný ředitel ČT 24 Roman Bradáč, obchodní a marketingový ředitel Robert Kvapil, finanční ředitelka Lujza Oravcová a ředitel programových okruhů Radek Žádník.

DigiZone.cz bude veřejné zasedání Rady ČT, které začíná ve 13:00 hod., sledovat na místě a o případných změnách ve vedení ČT bude informovat prostřednictvím aktuálních zpráv

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).