Hlavní navigace

Pavel Zuna povede program internetové televize Stream.cz

7. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 5. 2010

Někdejší šéfredaktor zpravodajství a moderátor hlavních zpravodajských relací televizí Nova a Prima Pavel Zuna se stane programovým ředitelem internetové televize Stream.cz. Informoval o tom server Lupa.cz. Zuna má nahradit dosavadního šéfa programu Stream.cz Petra Svobodu. Je to již druhá významná personální změna v programovém oddělení na Streamu v letošním roce, v březnu odešel i dosavadní vedoucí seriálové tvorby Daniel Netušil, uvedla Lupa.cz.

K TÉMATU: Stream.cz prý hledá třetího spolumajitele, může jím být i Nova

Netušil stál za projekty Peklo s Landou a seriálem Gynekologie 2 s Petrem Čtvrtníčkem, jeho místo Stream nechal po jeho odchodu neobsazeno. Svoboda, syn skladatele Karla Svobody, ve Streamu působil od začátku roku 2009, kdy vystřídal odcházející Veroniku Žilkovou a Evžena Gogolu. Podle vyjádření Petra Svobody je důvodem jeho odchodu rozvoj vlastního podnikání, informuje Lupa.cz.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Stream.cz dává na web pořady Primy den po jejich televizní premiéře

Stream.cz zatím Zunův nástup oficiálně nekomentoval, z posledních aktivit televize, kterou z 50 procent vlastní největší český internetový portál Seznam.cz, však vyplývá, že se chce více zaměřit na tvorbu videí k pořadům partnerských televizí, jako je Prima.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).