Hlavní navigace

Partička se vrací na Primu, bez slovenštiny a s Táňou Vilhelmovou

16. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 5. 2011

Bez slovenského moderátora a s pravidelnými hosty z českého showbyznysu se na televizi Prima vrací improvizační show Partička. Televize potvrdila dřívější informaci serveru DigiZone.cz, že pořad dostane nově prostor v pondělí od 22:10 hod., po další programové novince Šéf na grilu se Zdeňkem Pohlreichem. Pátý díl Partičky Prima odvysílá v pondělí 30. května, sdělil PR koordinátor televize Marek Winkler. Hostující improvizátorkou bude herečka Táňa Vilhelmová.

K TÉMATU: Partička se na Primu vrátí v červnu, televize ji nasadí v pondělí od 22:10

Změna se dotkne také bavičského dua Michal Suchánek – Richard Genzer. Prima ji totiž rozdělí. Suchánek zůstane ve skupině improvizujících herců, zatímco Genzer dostane novou roli moderátora pořadu, který určuje, co mají herci představovat. Vystřídá tedy dramaturga pořadu Dana Dangla, který provází stejným pořadem i na slovenské televizi Markíza a mluví slovensky. Prima tedy soudí, že jedním z důvodů dosavadního neúspěchu pořadu mohla být i slovenština.

Tipy C

TABULKA: Sledovanost jednotlivých dílů improvizační show Partička na televizi Prima

Myslím, že je to unikátní formát s potenciálem, ale v čase po 21. hodině v pátek byl pro diváky příliš alternativní, míní generální ředitel Primy Marek Singer. Není to talk show, ale skečová show, a takový formát tu chybí. Zkusíme ho lidi naučit sledovat a uvidíme, jestli mu přijdou na chuť. První čtyři díly Partičky v pátek večer před Show Jana Krause sledovalo v průměru necelých 400 tisíc diváků při podílu okolo 14 procent. To je pod celodenním průměrem Primy, proto televize pořad začátkem dubna stáhla z vysílání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).