Hlavní navigace

Panasonic inovoval aplikaci, která dělá z mobilu dálkový ovladač. Přetahuje soubory

30. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Nová verze umožňuje nejen přetahovat obsah z displeje mobilu na televizní obrazovku, ale také opačně – z televizoru na mobil

Nejen ovládání chytrého televizoru prostřednictvím smartphonu, ale i přetahování obsahu z televizní obrazovky do mobilu nabízí inovovaná mobilní aplikace Smart Viera, kterou uvolnila společnost Panasonic. “Aplikace je k dispozici ve verzi pro operační systémy Android i iOS (tedy pro přístroje značky Apple). Z telefonu nebo tabletu se díky ní stane plnohodnotný dálkový ovladač. Kromě zmíněného přenosu souborů systém zvládá i pokročilé ovládání her a procházení internetových stránek,” uvedl mediální zástupce Panasoniku Dalibor Hála.

BRAND24

K TÉMATU: Televizory Panasonic pro rok 2012: nechte se unést skvělým designem!

Novinku mohou využívat majitelé televizorů Panasonic modelových řad VT50, WT50, GT50 vybavených systémem Viera Remote App Pro. “Soubory mohou stahovat do telefonů nebo tabletů i z paměťové karty zasunuté do příslušného slotu v televizi,” přiblížil Hála. Novinkou mezi aplikacemi od Panasoniku jsou také speciální programy pro děti či služby zaměřené na sport a přírodu.


Foto: Panasonic

Základní menu aplikace Viera Remote


Foto: Panasonic

Ovládání hlasitosti a přepínání kanálů – mobilní telefon se mění na dálkové ovládání televizoru


Foto: Panasonic

Funkce vyhledávání

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).