Hlavní navigace

Otázky Václava Moravce od 2. října kompletně v novém. Podívejte se

26. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 9. 2011

UVNITŘ VIDEO Česká televize představila včera prostřednictvím komunitního portálu Facebook novou podobu diskusního pořadu Otázky Václava Moravce, se kterou se budou moci diváci setkat už od konce tohoto týdne, neděle 2. října. Publicistický formát prošel kompletním faceliftem. Proměnilo se logo, znělka a nové bude pochopitelně i Studio 8, o kterém jsme vás již na DigiZone.cz informovali.

K TÉMATU: ČT rekonstruuje Studio 8. Moravce a další pořady chce nabídnout v HD kvalitě

Logo pořadu obsahuje tři písmena ze svého názvu, tedy OVM. První litera je přitom ve tvaru kruhu, který je laděn od červené až po modrou včetně přechodů. Znělka zasadila Moravce do prostředí točitých schodů, ve kterých uprostřed létají průhledné obrazovky, z nichž moderátor vybírá ty nejdůležitější a následně je také analyzuje. Znělka mimo jiné staví Václava Moravce do role člověka, který má přehled, což symbolizuje pročítání novin, které si v ní otevře.

BRAND24

BLOG JANA POTŮČKA: Hrdina naší doby

Veřejnoprávní médium z Kavčích hor prozradilo, že výtvarníkem nového loga je Jiří Karásek a art director Alan Záruba. Znělka pořadu vznikala v Nile House v pražském Karlíně. Jak Karásek, tak i Záruba byli součástí jejího tvůrčího týmu. O režii se postaral Uroš Trefalt. Studio, ze kterého se Otázky budou vysílat od 2. října, bude stejně jako režie připraveno pro vysílání v HD rozlišení. Znamená to, že Česká televize může divákům do budoucna v odpovídající kvalitě nabídnout například i pořady 168 hodin, Objektiv, Prizma a řadu dalších.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).