Hlavní navigace

Omluva Václavu Hrubcovi

11. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 10. 2011

V jedné ze včerejších aktualit (ze serveru DigiZone.cz byla ještě večer stažena) jsem naše čtenáře mylně informoval, že server tvCentrum, který vede mimo jiné také šéfredaktor webu satCentrum Václav Hrubec, ukončil po osmi letech své fungování. Není to pravda. Web tvCentrum je po pěti dnech opět v provozu. K mojí mylné domněnce mě bohužel vedlo několik přesvědčivých indicií.

tvCentrum bylo od poloviny minulého týdne mimo provoz. Doména po zadání do vyhledávače přesměrovala návštěvníka na web satCentrum. Dále došlo k přejmenování titulu tohoto webu z Česko-Slovenská satelitní doména na Česko-Slovenská SAT/TV doména. Nově se tu objevil obsah z původních stránek. Hrubec se navíc pro DigiZone k této skutečnosti vůbec nevyjádřil. Aktualita, kterou jsem včera na našem webu vydal, byla čistě informačního rázu a rozhodně neměla za cíl kohokoliv poškodit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).