Hlavní navigace

Odstartovala televize Harmonie pro starší diváky. Sledovat ji lze i on-line

16. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 6. 2011

Novou digitální televizi Harmonie, která si naplánovala termín startu právě na dnešní den, mohou sledovat nejen všichni zákazníci kabelové sítě společnosti Planet A a jejich partnerů, ale také zájemci prostřednictvím internetových stránek na adrese www.harmoniet­v.cz, které zároveň k dnešnímu dni změnily svou podobu a působí mnohem modernějším dojmem, než tomu bylo před jejím startem.

K TÉMATU: Ve čtvrtek odstartuje tuzemská televize Harmonie TV určená seniorům

Podle původních plánů se měl projekt představit novinářům dnes na tiskové konferenci, které však nakonec byla díky stávce dopravních odborů zrušena a přeložena na úterý. Za svou konkurenční výhodu považuje Harmonie TV programovou koncepci, kterou tvoří souvislý proud hudby, zábavných, informativních i dokumentárních pořadů. Tento formát se v zahraničí někdy označuje termínem switch on and watch,“ uvedla pro DigiZone.cz koordinátorka projektu Irena Tyslová.

BRAND24

Z ARCHIVU: Kabelová televize Harmonie TV získala licenci

Víme, že díky této koncepci míříme do věkové kategorie, které se v Česku téměř nikdo nevěnuje, a proto nás těší, že jsme první televizí, která přihlíží k demografické struktuře obyvatel České republiky, konstatoval při příležitosti startu stanice její ředitel Jiří Heger. Mezi tváře televize patří například zpěvačka a moderátorka Petra Černocká, moderátor Martin Kroh a také bavič a herec Václav Upír Krejčí, který do Harmonie přešel s dnes již neexistující Public TV. Na obrazovce se objeví také Marie Tomsová, která tu bude provázet pořadem Karusel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).