Hlavní navigace

Od soboty nabídne Prima Comedy Central maraton poslední řady South Parku

22. 12. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice Prima Comedy Central oslavila nedávno rok na českém trhu a pro diváky, které už nebaví Popelka nebo Mrazík, má připravený vánoční dárek ve formě maratonu nejnovější dvacáté série seriálu South Park.

Seriál Městečko South Park představil letos na podzim ve Spojených státech jubilejní dvacátou sérii. Čeští fanoušci ale nemuseli zoufat, protože všechny premiérové díly byly během jednoho týdne nadabovány a vypuštěny na Primě Comedy Central.

PSALI JSME: Jak se natáčí dabing seriálu South Park? Podívejte se do zákulisí studia S Pro Alfa

BRAND24

Poslední epizoda série s názvem Konec příběhů na pokračování, jak je známe už stanice odvysílala a fanoušci mohou svůj stesk zahnat zopakováním předchozích epizod ve formě maratonu. V sobotu ve 22 hodin čeká diváky prvních pět dílů dvacáté série, která bude pokračovat v neděli ve stejný čas dalšími díly. Celý program maratonu je k dispozici na webu stanice.

Tvůrci Matt Stone a Trey Parker si v poslední sérii vzali na paškál americké prezidentské volby, anonymitu na internetu a genderovou korektnost. Na e-nástěnce Základní školy v South Parku se objevily nechutné vzkazy od internetového trolla jménem LovecCour42. Pan Garrison byl zvolen prezidentem, i když vlastně nechtěl a změnil image ve stylu blonďaté patky. No a kluci v čele s Buttersem se přestali stydět za to, že jsou kluci v protestní akci s názvem Péra Ven! Cartman si v nejnovější sérii dokonce našel holku a zaláskoval se až tak moc, že se z něj stal vizionář.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).