Hlavní navigace

Od listopadu se změní také podoba Skylink TV, časopisu pro zákazníky Skylinku

30. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Změn uvnitř časopisu Skylink TV a především na jeho samotné obálce si určitě všimli všichni zákazníci satelitního operátora Skylink, kteří si od něho předplácejí některý z balíčků.

Nejen kompletní vizuální proměna webových stránek, ale i viditelná grafická úprava magazínu Skylink TV. To jsou od listopadu novinky u satelitního operátora Skylink, jehož vlastníkem je lucemburská skupina M77. Změny v magazínu Skylink TV jsou viditelné již na samotné titulce. Samotný název operátora je nyní viditelně větší, avšak dovětek „TV“ je pro změnu menší. Titulka je na první pohled „čistší“, i když obsahuje stejné kvantum informací. Ty se však přesunuly do dolní červeno-bílé lišty.

BRAND24

Původní a nová podoba (vpravo) Skylink TV magazínu.

Původní a nová podoba (vpravo) Skylink TV magazínu.

ČTĚTE TAKÉ: Skylink od čtvrtka radikálně změní web. Nabídne řadu nových funkcí

Grafickou úpravou prošel i Obsah, rubrika, jenž přináší přehled toho, co zákazníci operátora v jeho časopisu najdou. Obsah má taktéž jiné řazení do tří sloupců a nejatraktivnější témata jsou zobrazena ve formě fotografie a velké číslice, která symbolizuje stránku, na níž je možné článek najít. Editorial, promluva šéfredaktora, jehož fotografie odtud zmizela, se přesunul do dolní třetiny stránky. Další změny lze najít i uvnitř magazínu, který přináší přehled programů Skylinku od 29. října do 11. listopadu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).