Hlavní navigace

Televize Óčko změní svůj web, odchází od mateřského portálu iDnes.cz

23. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 12. 2011

UVNITŘ NÁHLED Nové internetové stránky spustí v prvním čtvrtletí příštího roku hudební televize Óčko, o jehož prodeji jedná vydavatelství Mafra se společností Lagardere Active ČR, provozovatelem rádií Frekvence 1 a Evropa 2. Web Óčka po letech opustí struktury portálu iDnes.cz, který patří Mafře a bude fungovat zcela samostatně. Slibuje novou moderní grafiku a unikátní způsob pohybu po stránkách. Webovou adresu www.ocko.tv si televize zachová.

K TÉMATU: Óčko pod novým majitelem? Mohlo by využít zázemí MCM i Evropy 2

Řešení našeho webu bude zcela revoluční jak po grafické stránce, kde jsme se vydali tzv. metro stylem, tak po té ovládací. S nadsázkou dnes můžeme říct, že návštěvník našich stránek již nikdy nepoužije tlačítko zpět. Tento styl pak přinese i velmi intuitivní ovládání pro uživatele dotykových zařízeních. Velký důraz je kladen na sociální sítě, kdy veškeré diskuze a publikování pořadů bude využívat API facebooku, twittru a google+. Součástí webu bude i kompletní archiv pořadů Óčka, a to i v chytrých médiích, slibuje technický ředitel Óčka Lukáš Hnilička.

BRAND24

Nová podoba titulní strany webu hudební televize Óčko (Foto: Óčko)

Nový web pro Óčko připravuje společnost Mediaworks. Televize zatím neoznámila přesný termín jejich nasazení, slibuje ale mediální podporu ve svék vysílání, na sociálních sítích a v tisku. Diváci navíc budou mít možnost spolupodílet se na finálních úpravách podoby stránek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).