Hlavní navigace

Óčko se spojilo s Universal Music. Charitativním singlem podpoří seniory

27. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 11. 2008

Hudební televize Óčko spojila síly s hudebním vydavatelstvím Universal Music, aby podpořila charitativní účely. Díky této spolupráci vznikl projekt Óčko ALL STARS a byl natočen singl Já jsem jako ty, který zpívá třináct předních českých a slovenských zpěváků a zpěvaček. Nechybí mezi nimi např. Ewa Farna, Aneta Langerová, Iva Frühlingová, David Koller nebo Michal Malátný ze skupiny Chinaski. Všichni se do projektu zapojili bez nároku na honorář.

STÁLÝ TEXT: Hudební televize Óčko

Výtěžek ze singlu půjde na konto nadačního fondu Veselý senior. K písničce vzniká také videoklip, Óčko ho odvysílá začátkem prosince, dokument o klipu a stejnojmenné CD, na kterém budou kromě benefiční písně i vybrané hity jednotlivých interpretů. Tímto projektem bychom chtěli poukázat na osamělost některých starých lidí. A vlastně také na to, že by člověk neměl zapomínat na své kořeny, na to, odkud pochází a na ty, kteří jej vychovali, konstatoval hudební dramaturg Óčka René Hnilička.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).