Hlavní navigace

Óčko má celostátní kampaň v deníku MF DNES. Vyzývá diváky, aby si ho „chytili“

26. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V týdenním podílu na publiku u diváků starších 15 let se Óčko blíží po vstupu do multiplexu 3 jednomu procentu. Minulý týden v sobotu už dokonce dosáhlo 1,06 %.

Na titulce MF DNES, tedy její hlavní stránce, dnes kupující najít přilepený letáček, který je láká, aby si naladili hudební televizi Óčko. „Chyť si Óčko, doma ho máš i ty!,“ upozorňuje čtenáře. Jak řekl serveru DigiZone.cz manažer speciálních projektů a bývalý šéf stanice Jiří Balvín, informační leták mohli najít diváci na hlavní straně MF DNES celostátně. Óčko tak využilo cross promotion, které mu přináší zařazení do stejné mediální skupiny Mafra.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Óčko nabídne sobotní speciál s Partičkou. Chystá živý přenos z Konopiště

Zástupci televize především chtějí upozornit diváky na možnost naladit si Óčko prostřednictvím pozemního vysílání, ve kterém je dostupné od 25. června. Skupina Mafra se dohodla s Českými Radiokomunikacemi a začala šířit tento program prostřednictvím společnosti Czech Digital Group (ČRa ji plně ovládají) v multiplexu 3. Hlavním sdělením informačního letáku je však upozornění na sobotní speciál pořadu Partička, jehož figuranti se tentokrát přesunou na zámek Konopiště. Televize ho nabídne živě, překvapivě místo některého z kanálů Prima Group.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Óčko upravilo svou aplikaci pro mobilní zařízení. Nově můžete odesílat fotky a videa

Podle Jiřího Balívna se nyní Óčko blíží v týdenní sledovanosti ke dvěma procentům ve skupině diváků do 15 do 34 let. Za minulý týden jich bylo konkrétně 1,97 %. Ve skupině diváků starších 15 let se blíží k jednomu procentu. Jsem rád, že sen nám do digitálního vysílání podařilo vstoupit a k oboustranné spokojenosti jsme se dohodli. Lidé se vrací k pozemnímu vysílání, protože je skutečně kvalitní, celoplošné a dostatečně nabízí programové vyžití. Museli jsme přehodnotit názor na to, co jsme říkali před dvěma lety a ukázalo se to jako dobré rozhodnutí, uvedl Balvín.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).