Hlavní navigace

Óčko bude dostupné také v mobilních telefonech se systémem Windows 7

12. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 12. 2011

Mobilní telefony využívající operační systémem Windows 7 budou do budoucna obsahovat také živé vysílání a archiv hudební televize Óčko. Po zařízeních s Androidem od Googlu, Symbianem a produktech značky Samsung (včetně televizorů) tak bude tento program dostupný na další platformě. Óčko podle jeho zástupců v současné době sleduje mobilně přes tři tisíce unikátních diváků denně.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Óčko pod novým majitelem? Mohlo by využít zázemí MCM i Evropy 2

Úspěch v chytrých telefonech je pro nás velkou výzvou být leaderem nejen ve sledovanosti, ale také v dalším vývoji, uvedl při této příležitosti technický ředitel stanice Lukáš Hnilička. Televize by neměla být ale dostupná pouze v mobilních telefonech s operačním systémem Windows, ale i na herních konzolích. Díky této spolupráci se Óčku otvírají i nové možnosti mít, jako první hudební televize, svou aplikaci s živým vysíláním na konzolích Xbox připojených k internetu, potvrdil Hnilička. Nejpopulárnější je aplikace u majitelů iPhonů. Zde byla stažena již 75 tisíc krát.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).