Hlavní navigace

Objeví se Láďa Hruška opět na Primě? Televize to ponechává v rovině spekulací

30. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Informace, kterou přinesla Sedmička, může být pochopitelně pouze bulvární senzací, která se nezakládá na pravdě a má vzbudit zájem o televizi před startem podzimního schématu.

Časopis Sedmička přinesl v úterý ve své on-line verzi informaci, že někdejší lidový kuchař televize Nova Láďa Hruška se vrátí na obrazovku. Nemělo by se však tak stát na nejsledovanější komerční stanici, ale na Primě. Zdali je informace pravdivá, televize z pražské Palmovky odmítá komentovat. Nebudeme to komentovat, uvedla stručně pro redakci DigiZone.cz tisková mluvčí Primy Marie Fianová s odkazem, že veškeré novinky odhalí televizní skupina na tiskové konferenci, která se koná přesně za týden.

BRAND24

Z ARCHIVU: Nova vydá pokračování kuchařky Levně a chutně, bez „šmakulátora“ Hrušky

Informace, kterou přinesla Sedmička, může být pochopitelně pouze bulvární senzací, která se nezakládá na pravdě a má vzbudit zájem o televizi před startem podzimního programového schématu. Zprávu už nicméně na svůj web převzala například i jedna z nejposlouchanější českých stanic, komerční Frekvence 1. Ani jedno ze zmiňovaných médií však neuvádí žádný konkrétní zdroj. Případný nástup na Primu by pro Hrušku nebyl ničím novým. Už v minulosti zde působil před nástupem do Novy jako reportér zpravodajství.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).