Hlavní navigace

O2TV se inspiruje placenou televizí Sky, nabídne pohled z kokpitu Formule 1

25. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
UVNITŘ VIDEO – Aktuální počet klientů IPTV služby se blíží ke 190 tisícům. Firma v letošním roce spustí vlastní tematický kanál, který pro ni staví někdejší šéf Novy Sport.

Zákazníci IPTV služby O2TV budou moci sledovat přímé přenosy ze závodů Formule 1 nejen na tematických kanálech Sport 1 a Sport 2, ale také na speciální programové pozici Sport 2 (F1), která zprostředkuje záběry přímo z kokpitů jednotlivých vozů. Se stejnou možností už přišla před lety placená satelitní televize Sky, která nabízela svým předplatitelům několik „kanálů“ a pohledů kamer, takže divák byl de facto sám sobě režisérem a mohl si přepínat na dění závodu tak, jak mu to samotnému vyhovovalo. Dění na obrazovce bude záležet na pokynech režiséra přímých přenosů.

BRAND24

K TÉMATU: Komentátory Formule 1 Richtr a Eisele, analytikem bude Charouz

Divákům závodů F1 nabídneme nejen cestování v čase, ale nově také cestování v prostoru. Na vlastní oči budou moct prostřednictvím svého ovladače zažít, jak závod vidí jezdci, a spolu s nimi usednout do speciálu v pohodlí domácí sedačky, uvedl při této příležitosti David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností. Programová předvolba Sport 2 (F1) bude zařazena do seznamu kanálů O2TV 13. března, a to na pozici 75. O2 Czech Republic se chce v letošním roce zaměřit právě na sport. Chystá vlastní tematický program, který pro ni staví bývalý šéf Novy Sport. Operátor už drží vysílací práva pro příští sezóny Ligy mistrů UEFA.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).