Hlavní navigace

O2TV ohlásila 70 tisíc zákazníků, zařazuje program Nova Cinema

13. 12. 2007
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
13. 12. 2007

Počet zákazníků televize přes pevnou telefonní linku od Telefóniky O2 překročil hranici 70 tisíc. Meziročně tak počet odběratelů služby O2TV stoupnul o 50 tisíc a vše nasvědčuje tomu, že se podomní prodej placené digitální televize firmě začíná vyplácet víc než klasická reklamní kampaň. Telefónica O2 také oznámila, že do programové nabídky O2TV zařazuje filmový kanál Nova Cinema.

Rostoucí počet uživatelů O2TV ukazuje, že zákazníci reagují na naši snahu nestále zlepšovat poskytované služby. Průběžně rozšiřujeme naši filmovou databázi Videotéky o nejnovější domácí i zahraniční tituly. Novinkou je také zařazení kanálu Nova Cinema, který rozšíří už tak bohatou nabídku filmových kanálů, uvedl Matts Johansen, marketingový ředitel pro rezidentní segment společnosti Telefónica O2.

Nova Cinema je zařazena do doplňkové nabídky O2TV Filmy plus a divák si tedy za její příjem musí připlatit 150 korun měsíčně. Tento balíček si lze přikoupit pouze k některé ze tří základních programových nabídek: O2TV Zábava, O2TV Sport nebo O2TV Kino. Noví i stávající zákazníci O2TV, kteří si objednají O2TV Filmy plus do konce roku, získají tuto doplňkovou nabídku na první tři měsíce za 1 Kč bez DPH, slibuje mluvčí Telefóniky O2 Martin Žabka.

BRAND24

Videotéka O2TV aktuálně nabízí přes 400 filmových titulů od tří největších hollywoodských studií (Sony Pictures, Warner Bros a The Walt Disney Company), ale také domácí české hity. Zákazníci mohou v prosinci 2007 shlédnout například filmy Obsluhoval jsem anglického krále, válečný film Dopisy z Iwo Jimy a také českou klasiku Kolja, Tmavomodrý svět a Tatínek, dodává Žabka.

Do příštího roku chce Telefónica O2 věnovat větší pozornost vysílání ve vysokém rozlišení obrazu. Už dnes O2TV nabízí přepočítávanou HD verzi programu ČT 1 a testovací vysílání televize Nova v HD kvalitě. Přechod k HD vysílání je jedním z nejaktuálnějších trendů poslední doby. Telefónica O2 zatím nabízí v HD kvalitě program ČT a nyní nově i Nova a hodlá na další implementaci těchto technologií intenzivně pracovat, slibuje mluvčí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).