Hlavní navigace

Nový videoklip Bena Cristovao ode dneška exkluzivně na Nově a MTV

30. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 3. 2011

UVNITŘ FOTO Česko-slovenská MTV a televize Nova ode dneška vysílají exkluzivně nový videoklip Bena Crisotvao, finalisty první řady Česko Slovenské SuperStar, k singlu Mimozemšťanka. Diváci se na něj mohou těšit i v ranním vysílání Snídaně s Novou, kde Ben Cristovao představí nový videoklip živým vystoupením, sdělila mluvčí Novy Michaela Fričová. Jde o vůbec první píseň, kterou Ben Cristovao nazpíval v češtině.

K TÉMATU: Monika Bagárová ze SuperStar a videoklip Tanečnice týden pouze na MTV

Natáčet videoklipy ke svým písním považuji za jasnou věc. Hlavně mě to děsně baví. Na každém klipu jsem se nějak podílel, tentokrát jsem si napsal scénář. Ústředním motivem je setkání s mimozemšťankami, komentoval zpěvák vznik nového videoklipu. Štáb jej natáčel na třech lokalitách, kromě jiného i na střechách budov. Diváci se mohou těšit na náročné kaskadérské kousky, například na přeskakování auta nebo salto vzad, kvůli nimž Ben měsíc před natáčením navštěvoval hodiny parkouru, dodala mluvčí Novy.

BRAND24

Ben Cristovao při natáčení svého nového videoklipu k singlu Mimozemšťanka (Foto: TV Nova)

Klip produkovala slovenská společnost Imagine Vision, která spolupracovala například i se slovenským raperem Rytmusem, který je členem poroty aktuálně vysílané druhé řady Česko Slovenské SuperStar. Videoklip Bena Cristovao je vedle exkluzivních premiér klipů Moniky Bagárové a kapely Charlie Stright už třetí v řadě, který jsme získali. Rádi našim divákům přinášíme podobně svěží a řemeslně skvěle zpracovaná videa od českých a slovenských interpretů, prohlásil ředitel MTV pro Českou a Slovenskou republiku Ondřej Křivka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).