Hlavní navigace

Nový kanál Markízy odstartuje v srpnu. Nápadně se podobá připravovanému Fandovi

4. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Ego“, jak zní nový pracovní název chystaného kanálu z portfolia televize Markíza, má nabídnout taktéž akční filmy, seriály a sport. Bude se na něm vysílat i olympijský hokej ze Soči.

Finální přípravy na spuštění nového kanálu z portfolia Central European Media Enterprises (CME) neprobíhají pouze v České republice, ale také na sousedním Slovensku. Tady CME odstartuje stanici, která byla dříve známá pod názvem Markíza Action, nyní používá označení Ego. Stále však jde o pracovní pojmenování. Podle blogu O médiách, za kterým stojí slovenská novinářka Miroslava Kernová, bude program nabízet nejenom filmy a seriály, ale například i hokej ze Soči a erotiku.

K TÉMATU: Markíza spustí brzy třetí kanál, tvrdí na blogu bývalá redaktorka deníku SME

Podle toho, co Kernová na svém blogu píše, chystaná stanice připomíná kanál Fanda, který CME spustí na našem trhu. I ten podle první upoutávky, jenž už je k dispozici na internetu a také satelitu, nabídne akční filmy, seriály a sport. Markíza bude čerpat ze své bohaté videotéky a nemají se tu objevit žádné „áčkové „ tituly, čili premiérové filmy apod. I Nova láká u svého nového kanálu na seriály a filmy typu Kriminálka New York, 24 hodin, Útěk z vězení, Desperado a Kajínek.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Fanda, pátý kanál Novy, vzbuzuje emoce. Nebude pro diváky spíše zklamáním?

Chystaný kanál Markízy má podle Kernové nabídnout také novinku, kterou bude sportovní zpravodajství s polonahými moderátorkami. Pamětníci si jistě vzpomenou na formát Počasíčko, jenž Nova vysílala za dob Vladimíra Železného, který v současné době stojí za multiplexem 4 a televizí Pohoda. Podobného zpravodajství jako na „Egu“ by se mohlo objevit i na Fandovi. Nova si koncem minulého měsíce mimo jiné registrovala ochrannou známku Red News Night Show.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).