Hlavní navigace

Novinky u satelitní platformy Skylink - GRATIS a GRATIS PLUS

25. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
25. 8. 2009

DVB-S platforma Skylink do svého portfolia umístila dva nové balíčky, a to pod názvy GRATIS a GRATIS PLUS. Nejedná se však o nový produkt, ale, jak řekl serveru DigiZone.cz výkonný ředitel společnosti TradeTec Jaromír Glisník, o zpřehlednění nabídky neplacených programů. Nechtěli jsme tuto službu označovat jako balíček neplacených programů, a proto jsme zvolili označení GRATIS, uvedl Glisník.

BRAND24

V balíčku GRATIS jsou tak obsaženy stanice, které divák získá pořízením karty od Skylinku, a to bez jakéhokoliv poplatku. Konkrétně jsou to např. programy České televize, Novy, Primy a TV Barrandov. V nabídce jsou ale i nekódované stanice – Óčko, Z1, Public, Noe a další. Službu GRATIS PLUS může získat kdokoliv, kdo si pořídí tzv. DUO LNB konvertor, který slouží nejen pro příjem z pozice 23.5 st. vých., ale také 19.2 st. vých. Je tedy dostupný i těm, kteří nejsou zákazníky samotného Skylinku, protože v nabídce jsou stovky zahraničních stanic z hlavní pozice společnosti SES Astra.

Podrobnosti zveřejnila platforma na svých webových stránkách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).