Hlavní navigace

Nové osvětlení pro moderní domácnost: LED pásky lze stříhat a lepit na cokoli

10. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Nejmodernější typ osvětlení je velmi flexibilní, LED pásky lze jakkoli ohýbat, stříhat nebo nalepit kamkoli

Řešíte otázku osvětlení ve vaší domácnosti a nechcete narušit rekonstruované místnosti? Pomoci by vám mohly LED pásky. Nejmodernější způsob osvětlení domácnosti je nesmírně flexibilní, lze jej různě ohýbat nebo dokonce stříhat na požadovanou velikost a pak jednoduše nalepit na vhodné místo. “Je možné je přilepit prakticky na jakýkoliv povrch – omítku, dřevo, sklo, plast nebo plech,” přiblížil Marek Hadra, mediální zástupce společnosti ELKO Lighting, která LED pásky zařadila do svého sortimentu světelných zdrojů a svítidel.

“LED pásek neoslňuje. Nikdy a nikde. Moderní design a velmi nízká spotřeba elektrické energie, z nich dělá velmi žádaný zdroj světla,” přiblížil Hadra. ELKO je nabízí nejen v bílém, zeleném, modrém nebo červeném provedení, ale dokonce i v RGB, takže lze libovolně měnit barvu i intenzitu světla. A to i pomocí mobilního telefonu, bezdrátově na dálku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).