Hlavní navigace

„Novácký“ videoserver Voyo dorazil k našim východním sousedům

29. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 8. 2011

Slovensko se stalo po České republice, Chorvatsku a Rumunsku další zemí, ve které spustila společnost Central European Media Enterprises (CME), mimo jiné vlastník televize Nova, lokalizovanou verzi videoportálu Voyo. Zájemci ho naleznou na adrese: http://voyo.mar­kiza.sk/. K dispozici jsou položky Filmy, Seriály, Pořady, Sport, Zpravodajství a Živé vysílání.

BRAND24

K TÉMATU: Po Česku a Chorvatsku startuje „novácký“ videoportál Voyo v Rumunsku

Televize Markíza, na jejíž doméně slovenské Voyo funguje, slibuje, že se diváci mohou těšit na vybrané seriálové hity v předstihu, stejně tak jako na stovky vybraných titulů on-line. Příznivci fotbalu se už 2. září bezplatně dočkají výjimečného zážitku – přímého přenosu na Voyo.sk z důležitého kvalifikačního zápasu Irsko – Slovensko, uvedla při příležitosti spuštění lokalizovaného videoserveru PR manažerka Markízy Miroslava Labašová. CME v tiskové zprávě uvedla, že do konce roku by mělo být Voyo spuštěno ještě v dalších zemích, kde společnost působí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).