Hlavní navigace

Nova zveřejnila oficiální press kit k vánočnímu schématu. Podívejte se

22. 11. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ DOKUMENT – Sváteční vysílání zahájí kanály skupiny Nova již v sobotu 21. prosince a potrvá až do Silvestra. Program na poslední den v roce ale televize zatím nezveřejnila.

Oficiální press kit k vánočnímu programovému schématu, v němž se vybrané tváře televize představují jako postavy z populárních pohádek typu Mrazík nebo Princezna ze mlejna, zveřejnila skupina Nova. „Najdete v něm to nejzajímavější, co jsme pro Vás na Vánoce připravili jak na televizi Nova, tak i na našich sesterských stanicích. A protože Vánoce jsou časem kouzel, představí se Vám na následujících stránkách tváře známé z obrazovek v rolích pohádkových postav. S každou z nich můžete prožít její pohádkový příběh, stačí najít ve vánočním programu ten správný čas,“ píše v úvodu brožury generální ředitel skupiny Nova Christoph Mainusch.

K TÉMATU: Jaké budou Vánoce na Nově? Každý večer dvě české pohádky nebo filmy

Tipy C

Vánoční schéma nasadí Nova již v sobotu 21. prosince a bude se jím řídit až do posledního dne v roce. Program na Silvestra ale press kit neobsahuje, končí pondělím 30. prosince. O vánočním týdnu se především hlavní kanál Novy soustředí na českou produkci a vedle tradičních pohádek nabídne i známé české komedie a filmy. Mírně upravené schéma nabídnou i tematické kanály Nova Cinema, Fanda, SmíchovTelka. Placený videoportál Voyo.cz během vánočních svátků nabídne populární českou komedii Zdeňka Trošky Babovřesky a další nové tituly.

Vánoce 2013 na kanálech skupiny Nova by potucek793

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).