Hlavní navigace

Na Nově skončil šéf marketingu Křivka i PR a komunikace Koukolíček

27. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

OPRAVENO 17:30 – „Dochází k reorganizaci komunikačního oddělení. Brzy oznámíme jméno nového ředitele komunikace,“ uvedla pro naši redakci stručně mluvčí Novy Anna Suchá.

Televize Nova se rozloučila s dosavadním šéfem PR a komunikace Josefem Koukolíček. Spolu s ním opouští organizační strukturu i šéf marketingu Ondřej Křivka. Dochází k reorganizaci komunikačního oddělení a brzy oznámíme jméno nového ředitele. Neznamená to ale, že bychom marketingové oddělení rušili, sdělila DigiZone.cz mluvčí Novy Anna Suchá. Server DigiZone.cz původně disponoval od dvou na sobě nezávislých zdrojů informací, že marketingové oddělení má být úplně zrušeno, to ale Suchá popřela. Když oznámíme jméno nového ředitele komunikace, logicky tuto část organizační struktury nemůžeme rušit, uvedla mluvčí.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Zakladatel CME Ronald Lauder rezignoval na funkci předsedy správní rady

Koukolíček na Nově působil od 1. srpna 2012, kdy vystřídal Lubora Černohlávka, který se přesunul na pozici šéfa zpravodajského webu tn.cz. Manažer v minulosti působil v redakci on-line deníku Super.cz, který vedl. Josef Koukolíček bude pro naši společnost významnou posilou. Věřím, že nám pomůže i nadále upevňovat obraz skupiny Nova jako lídra trhu, uvedl tehdejší generální ředitel Novy Jan Andruško, který už v mediální skupině také nepůsobí. Křivka působil coby šéf marketingu na Nově od února 2012. Předtím vedl dnes již neexistující česko-slovenskou verzi kanálu MTV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).