Hlavní navigace

Nova zavádí polední zprávy, tvrdí bulvár. Televize to nekomentuje

9. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 12. 2010

Polední zpravodajské relace by se měli od ledna dočkat diváci televize Nova. Tvrdí to ve svém aktuálním vydání bulvární deník Aha!, který se odvolává na nejmenovaný zdroj z této stanice. Ředitel zpravodajství a publicistiky TV Nova Martin Ondráček se k tomuto kroku nechtěl pro DigiZone.cz oficiálně vyjádřit. Obraťte se, prosím, na tiskovou mluvčí, konstatoval stručně Ondráček.

ČTĚTE TAKÉ: Nova se chystá v příštím roce výrazně rozšířit svoje zpravodajství

Mluvčí nejsledovanější televize v zemi Michaela Fričová však informaci nepotvrdila, ale zároveň ani nevyvrátila. Zpravodajská redakce TV Nova prošla v letošním roce rozsáhlou restrukturalizací, spojili jsme zpravodajské redakce Televizních novin, tn.cz a Mediafaxu a vytvořili fungující zpravodajský tým. Tyto strategické změny vyústí v příštím roce výrazným rozšířením zpravodajství na TV Nova. Podrobnosti zatím odhalovat nebudeme, uvedla ve svém e-mailovém vyjádření pro DigiZone.cz Fričová.

BRAND24

K TÉMATU: Nova začleňuje Mediafax do své struktury, končí šéf publicistiky Brunclík

Novou zpravodajskou relaci zatím odmítá Nova oficiálně potvrdit, zajímavostí však je to, že nejsledovanější tuzemská televize doposud nezveřejnila své programové schéma pro první týden příštího roku, a to vůbec jako poslední. Učinily už tak konkurenční kanály TV Barrandov a Prima, Česká televize dokonce novinářům poslala tento týden rozvrh vysílání pro období od 10. do 16. ledna 2011. Jednou z moderátorek zpráv má být podle Aha! Renáta Czadernová. Nova se tímto krokem dostane do přímého souboje s Poledními Událostmi na ČT.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).