Hlavní navigace

Nova zastaví kvůli klesající sledovanosti pořad Na vlastní oči

16. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 4. 2009

Kvůli klesající sledovanosti zastaví televize Nova jeden ze svých stěžejních pořadů – Na vlastní oči. Na zpravodajském kanále Z1 v pořadu Interview B.T. to uvedl jeho redaktor, spisovatel a publicista Josef Klíma. Diváci, kteří si ho oblíbili, o něj ale nepřijdou natrvalo. Televize ho chce pouze uložit na nějakou dobu k pozastaveným projektům. Informaci následně potvrdila Lidovým novinám mluvčí Novy Michaela Fričová.

Bude uveden do umělého spánku a projde jakýmsi faceliftem, aby byl hezčí a mladší, konstatoval v Interview B.T. Josef Klíma a dodal: Přestal plnit spokojenost našich šéfů, nejsou spokojeni se sledovaností. Podle něj by mělo dojít k přerušení vysílání pořadu již brzy, přesný termín však neuvedl. Ono omlazení je však ještě ve fázi příprav. Michaela Fričová uvedla, že detaily televize včas doplní. Jednou z ran, které pořad zasáhly a určitě přispěly i k většímu poklesu sledovanosti, byl určitě i nedávný odchod redaktora Radka Johna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).