Hlavní navigace

Nova začala streamovat přes Voyo další kanály, chybí tu Nova Cinema a Smíchov

18. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova nabízí zvýhodněné předplatné 99 korun těm uživatelům, kteří si zaplatí Voyo prostřednictvím platební karty nebo přes PayPal. Bude moci tak jednoduše platbu identifikovat.

Mediální skupina Nova v tichosti rozšířila streaming svého vysílání prostřednictvím videoserveru Voyo.cz o další stanice. Kromě samotného hlavního kanálu jsou k dispozici i stanice Telka, Fanda, Voyo Cinema (filmový stream) a Nova Sport. Zájemci tu naopak prozatím nenajdou programy Nova Cinema a Smíchov. Podle informací DigiZone.cz musí Nova nejprve pro tyto kanály dojednat distribuci prostřednictvím internetu. Vlastníci práv pro pořady, které na těchto dvou stanicích diváci najdou, chápou distribuci prostřednictvím Voya jinak, než je tomu například u IPTV.

BRAND24

Z ARCHIVU: Ke sledování Novy Sport už nepotřebujete kabel nebo satelit. Vysílá i na Voyo.cz

Vzhledem k tomu, že streaming stanic je prozatím v pilotním provozu, Nova ho nechtěla zbytečně medializovat. Z logických důvodů není prostřednictvím internetu šířena ani česko-slovenská verze lifestylového a hudebního kanálu MTV. Nova je v našem regionu a u našich východních sousedů pouze nositelem této značky. Její vlastník by mediální skupině práva na šíření prostřednictvím internetu nedal. Vůbec prvním programem, který se objevil v rámci videotéky Voyo.cz, byla loni v říjnu Nova Sport. Předplatné tohoto serveru je dostupné za 99 Kč při platbě kartou nebo přes PayPal, čímž se zároveň předplatitel jasně identifikuje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).