Hlavní navigace

Nova začala s natáčením druhé řady Expozitury, slibuje pohled do vyšších kruhů

7. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE Televize Nova do pokračování úspěšného seriálu obsadila i herce, moderátora a baviče Jana Krause, který si zahraje prezidenta republiky.

Druhou řadu kriminálního seriálu Expozitura začala natáčet včera televize Nova. Kdy se dostane na její obrazovku, to zatím zůstává utajeno. Prozrazeno však bylo herecké obsazení. Kromě starých známých tváří jako jsou Hana Vágnerová, Robert Jašków nebo Jan Dolanský, se tu objeví například Jan Kraus, a to rovnou v roli prezidenta republiky. Stane se ze mě podivínský samotář, do mého života vstoupí nová žena a také se ukáže, že jsem zapletený do kauzy kolem prezidenta České republiky, naznačuje Jašków. Mezi nově zařazenými herci se objeví i Anna Šišková, Marek Taclík nebo Jiří Dvořák.

K TÉMATU: Pokračování Expozitury přeci jenom bude. Nejdřív ale koncem příštího roku

Nova je na první řadu Expozitury náležitě hrdá. V tiskové zprávě o ní hovoří jako o milníku české seriálové tvorby, a to především díky výjimečnému scénáři a zpracování. Připomeňme, že právě úvodní série Expozitury byla inspirována případy takzvaného Berdychova gangu. Pokračování, tedy scénář, pro Novu opět napsali investigativní novináři a reportéři Josef Klíma a Janek Kroupa, kteří jsou zároveň průvodci magazínem Na vlastní oči. Klíma k ději druhé řady prozradil jen málo. Mimo jiné uvedl: Příběhy v nové řadě jsou opět inspirovány skutečnými událostmi. Diváky čeká napínavá podívaná s prvky thrilleru.

BRAND24

Expozitura II

Scénář: Josef Klíma, Janek Kroupa
Režie: Jiří Chlumský
Výkonný producent: Šárka Oujezdská
Kreativní producent: David Musil

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).