Hlavní navigace

Nova vydala po roce opět speciální vánoční magazín. Podívejte se na něj

10. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ DOKUMENT Nova Group věnuje ve svém vánočním magazínu velký prostor svým hvězdám, a to nejen seriálovým, ale i tvářím zpravodajství včetně mladé moderátorky Emmy Smetany.

Do redakcí českých tištěných i on-line deníků, magazínů a dalších médiích i svých partnerům zasílá v těchto dnech skupina Nova svůj speciální magazín, který připravila při příležitosti blížících se vánočních svátků. Nova je známá tím, že na PR materiálech nešetří a je to znát i z jejího aktuálního „časopisu“. Úvodní slovo „Vánoc se skupinou Nova“ je věnováno generálnímu řediteli Janu Andruškovi, který stručně odhaluje obsah čísla a přeje divákům klidné prožití nadcházejících svátků.

K TÉMATU: Nova odvysílá na Štědrý den tradičně Popelku, v premiéře pak pohádku V peřině

Nova dává nahlédnout na vánoční svátky také k některým svým moderátorským hvězdám, konkrétně tvářím zpravodajství. Ty reprezentují Lucie Borhyová, Reynold Koranteng, Emma Smetana a také Markéta Fialová. Lucie Benešová, herečka a jedna z tváří nového seriálu Gympl s (r)učením omezeným, přináší čtenářům recept na šlehačkovou roládu. Gympl zastupují také Karel Heřmánek a Daniela Šinkorová. „Co pod stromek“ radí například Marta Jandová, Lukáš Hejlík nebo Ilona Svobodová.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Jaké budou Vánoce na nekódovaných TV ze zahraničí? Plné koncertů i atraktivních filmů

V magazínu nechybí například ani rozhovor s další moderátorskou tváří a hvězdou Televizních novin Michaelou Ochotskou. Nahlédnout do svého soukromí ale dají i další novácké krásky - Iveta Vítová a Renáta Czadernová. Jako zpestření pak televizní skupina přináší fotky svých oblíbených tváří z mladých let. Označuje je titulkem: „Když jsme ještě věřili na Ježíška“. Řadu dalšího bonusového materiálu pak doplňuje kompletní televizní program kanálů Nova Group včetně TV tipů. Celý magazín je pak zakončen PF 2013.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).