Hlavní navigace

Nova vrátí v létě na obrazovku Sígry ve výslužbě, nasadí premiérové díly

4. 6. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Fanda má v letních měsících připraven pro diváky tenisový Wimbledon, Nova Sport nabídne i MotoGP a Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu v Brně.

Na televizní obrazovku se po dvouleté přestávce vrátí komediální pořad Sígři ve výslužbě, který Nova naposledy vysílala v roce 2013. Nejsledovanější česká televize pro něj opět využije letní měsíce a bude tak jednou z mála premiér, která bude nasazena v překlenovacím období mezi prázdninami a podzimními měsíci, které jsou považovány za hlavní televizní sezónu. Nova prozatím neprozradila termín, v němž Sígři poběží. Jednou z mála premiér, kterou diváci během letních měsíců uvidí, bude publicistický magazín Česko za zázraky a tajemstvím. Hlavní divácké taháky Novy, tedy seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice (tu nahradí Gympl s.r.o.) a Doktoři z Počátků si dají přestávku.

Z ARCHIVU: Nova chystá skrytou kameru s důchodci. Sígři ve výslužbě startují 27. června

Páteční večery vyhradí Nova českým filmům. Ve vysílání se tak objeví mimo jiné Rafťáci, Vratné lahve, Dědictví (oba díly), Donšajni, Medvídek nebo Bobule. Ze zahraniční produkce připravila nejsledovanější česká televize mimo jiné filmy Krokodýl Dundee, Indiana Jones, Cesta do středu Země, Méďa Béďa a Ratatouille. Ani v oblasti akvizic ale nezůstane Nova úplně bez novinek. Seriálovou tvorbu zastoupí jedenáctá řada Námořní vyšetřovací služby, Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti XIV, sitcom Máma nebo Dva a půl chlapa XI a XII. Mezi novinkami se z akvizic objeví i americký krimiseriál Stalker.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Policii Modrava nahradí od poloviny června na Nově reprízy Chalupářů

Z tematických stanic Novy stojí za zmínku Fanda. Ten má v letních měsících připraven pro diváky tenisový Wimbledon. V průběhu léta bude Fanda pokračovat i ve vysílání dalších podniků Mistrovství světa v rallycrossu. Chybět nebudou ani seriály: premiérová devatenáctá řada seriálu Kobra 11, druhá řada seriálu Revoluce a nový seriál Lidé zítřka. Každou sobotu od 22 hodin se diváci mohou těšit na akční filmy, upřesnila mluvčí Novy Anna Suchá. Když je řeč o sportu, nesmíme opomenout ani Novu Sport, která zprostředkuje kromě Wimbledonu i MotoGP, Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu v Brně nebo golfový The Open Championship.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).