Hlavní navigace

Nova spustila svůj další kanál Nova News. Dostupný bude pouze na internetu

12. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova News bude čistě internetovým kanálem, alespoň prozatím. Dostupný bude zdarma a využije stávajících kapacit televize Nova. Do budoucna nevylučuje vlastní tvorbu.

Portfolio kanálů z rodiny Nova Group se dnes rozšířilo o další televizní stanici. Ještě předtím než odstartuje její pátý televizní kanál Fanda, stihl prostřednictvím portálu tn.cz odstartovat její šestý projekt s názvem Nova News. Šířen bude výhradně prostřednictvím internetu a divákům bude k dispozici bezplatně 18 hodin denně, od šesté hodiny ranní až do půlnoci. Licenci pro šíření kanálu Nova News získala společnost CET 21 poměrně nedávno od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání.

Stránka nového internetového kanálu Nova News.
Autor: repro foto Nova News

Stránka nového internetového kanálu Nova News.

K TÉMATU: Nova oprášila projekt zpravodajského kanálu Nova News. Má být na internetu

Naším cílem je uživatelům na internetu v reálném čase nabídnou zpravodajství a publicistiku TV Nova a to nejlepší z našich archivů. Nova News chceme rozvíjet i nad rámec existujícího obsahu a divákům přinášet více původního materiálu. Zaměříme se na přímé přenosy, v budoucnu bychom rádi do vysílání zařadili například i diskuzní pořady, naznačil směr, kterým by se měl ubírat internetový kanál Nova News ředitel sekce nových médií Nova Group Pavel Krbec.

BRAND24

Ukázka z vysílání internetového kanálu Nova News
Autor: repro foto Nova News

Ukázka z vysílání internetového kanálu Nova News

ČTĚTE TAKÉ: Nova News získala licenci, vysílat má 18 hodin denně. fanda míří na satelit

Na Nova News se objeví například pořady Víkend, Střepiny, Volejte Novu nebo „retro“ Televizní noviny před 15 lety, Na vlastní oči, 112: V ohrožení života, Áčko nebo Tabu. Obsah bude tvořit zpravodajský a publicistický obsah TV Nova a serveru tn.cz. Podle programového schématu uvedeného na stránce: http://tn.nova.cz/novanews/, bude Nova News vysílat také Televizní noviny, Odpolední Televizní noviny, To nejlepší ze Snídaně s Novou a další.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).