Hlavní navigace

Nova spustila portál tn.cz, zatím pouze odpočítává

27. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 4. 2008

Komerční televize Nova spustila svůj dlouho očekávaný internetový portál tn.cz. Zatím je však na něm umístěno jen pár videí, která ho promují a odpočítávání do jeho začátku. Server DigiZone.cz na skutečnost upozornil čtenář Jura Kaplan. Podle počítadla, které se na něm nachází, je jeho start určen na 5. května v 19:40. Portál tn.cz by se během jednoho roku rád dostal mezi trojku nejnavštěvova­nějších webů českého internetu. Alespoň to je ambice generálního ředitele televize Nova Petra Dvořáka, kterou prozradil nedávno na Fóru Hospodářských no­vin.

BRAND24

Jak uvedl server iHNed.cz, zpočátku půjde o čistě zpravodajský web, později přibude i jeho zábavná část. Doplňky jako je např. e-mail tu však čtenáři nenajdou. Budeme mít vlastní rubriky, samostatné zprávy, které mohou anoncovat i to, co bude večer v Televizních novinách, prozradil Dvořák. Nova se pro svůj zatím poslední projekt inspirovala u sesterské televize ze Slovinska. Tým internetového portálu by měl mít téměř osmdesát lidí a objeví se tu i bývalí zaměstnanci Seznamu a Centra.

NAPSALI JSME O TN.CZ:

Moderátorky zpráv na zpravodajském webu Novy se budou svlékat

Nova spustí svůj portál 5. května na adrese www.tn.cz

Ředitel zpravodajství ČT Zdeněk Šámal odejde na Novu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).