Hlavní navigace

Nova spustila nový videopořad pouze pro internet: Bránu do historie na Nově Plus

9. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Dokumentární cyklus se věnuje konci druhé světové války, využívá unikátní záběry z Vojenského historického ústavu a zpovídá historiky i pamětníky.

Rozšířit volně dostupný původní videoobsah na své internetové službě Nova Plus a vytvořit si tak další prostor pro videoreklamu se rozhodla skupina Nova. Tento týden spustila projekt krátkých dokumentárních cyklů pod názvem Brána do historie. Jde o reportáže, které na základě dobře známých historických událostí natáčí reportér Televizních novin Jakub Vrána. Využívá přitom unikátní záběry z Vojenského historického ústavu a zpovídá historiky i pamětníky. První díl Brány do historie o stopáži osmi minut vyvěsila Nova Plus na internet v pondělí dopoledne a avizuje další dvě epizody.

K TÉMATU: Nova chystá další on-line projekty, registruje si Maminy s rozumem a Hravě zdravě

BRAND24

Tři epizody z konce 2. světové války. Jednou z nich je Karpatsko – dukelská operace. Dozvíte se zajímavé souvislosti a uvidíte exkluzivní záběry z Vojenského historického ústavu, popisuje Nova Plus. Krátký dokument provází na začátku a konci blok videoreklam, klasických reklamních spotů známých z televizní obrazovky. Během přehrávání videa se pak v přehrávači objevují i statické reklamní formáty, bannery různých rozměrů, které lze okamžitě odstranit. U videoreklamy Nova Plus nenabízí možnost jejich přeskočení, ani po přehrání podstatné části spotu.

Nova Plus nabízí i další původní krátké videopořady, k nimž si Nova nedávno u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovala ochranné známky: Trendy trendy o kadeřnických hitech, novinkách a módě, Maminy s rozumem, které vyvrací pověry týkající se těhotenství a mateřství, Hravě zdravě s Kristinou o jednoduchých nápadech a tipech, jak originálně a zdravě zabavit děti, a další.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).