Hlavní navigace

Nova sport bude vysílat Ligu mistrů ze studia Televizních novin

30. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 9. 2009

Moderní studio Televizních novin v News Centru TV Nova už nebude sloužit jen pro vysílání zpravodajských relací. Sportovní program Nova sport začne z tohoto studia vysílat i přímé přenosy fotbalové Champions League UEFA (Ligy mistrů), které startují příští týden. Studio s novými dekoracemi předvedli zástupci Novy na dnešní tiskové konferenci, a server Digizone.cz vám z toho přinese obrazovou galerii.

BRAND24

Moderní studio s desítkami plazmových monitorů tak bude sloužit pro nejvýraznější produkt, který Nova sport v letošní sezoně nabídne. Fotbalová Champions League má pro nás prioritní význam. Je to náš TOP produkt pro tuto i následující sezony, řekl serveru Digizone.cz ředitel Novy sport Marek Kindernay. Champions League je vyráběna na nejvyšší technické a kvalitativní úrovni, a UEFA požaduje po všech vysílatelích aby jejich lokální servis byl na zodpovídající úrovni, dodal šéf sportovního programu Novy.

Pro přenosy z Ligy mistrů, které budou na programu dvakrát týdně, využije Nova flexibilní dekoraci. Přeměna kulisy z Televizních novin na Ligu mistrů je záležitostí několika minut. sme rádi, že nám vedení Novy vyšlo vstříc a umožní nám vyrábět studiový program k Champions League z tohoto studia. Nebylo to jednoduché protože toto pracoviště se využívá i k výrobě mnoha jiných pořadů, dodal PR koordinátor Novy sport Michal Klouda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).