Hlavní navigace

Nova Sport 2 zahájila veřejné testy, dostupné jsou na videoportálu Voyo

2. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Aktuálně jsou na platformě Voyo.cz dostupné kanály Nova Sport 2, Nova Sport (od soboty jako Nova Sport 1), Nova, Nova Cinema, Fanda, Telka a Voyo Cinema.

Mediální skupina Nova zahájila veřejné testy svého nového tematického kanálu Nova Sport 2, který odstartuje v sobotu 5. září, shodou okolností ve stejný den, na který má naplánováno zahájení vysílání i nová tematická televize Barrandov Muzika. Zkušební distribuce druhého programu Nova Sport, který se bude věnovat kromě mainstreamových sportů i disciplínám, které nejsou v České republice tolik populární, se skládá s úvodní informační obrazovky a promo smyčky, kterou již Nova umístila například na svůj YouTube kanál a pouštěla ji i novinářům v rámci nedávno konané tiskové konference.

BRAND24

K TÉMATU: Nova Sport 2 se objeví i na satelitu, Nova jedná se všemi operátory

Aktuálně jsou na platformě Voyo.cz dostupné kanály Nova Sport 2, Nova Sport (od soboty jako Nova Sport 1), Nova, Nova Cinema, Fanda, Telka a Voyo Cinema. Poslední jmenovaná stanice, která je dostupná výhradně prostřednictvím videoportálu Novy, prošla v posledních dnech také drobnou změnou, i když ne tak viditelnou, jaká čeká rodinu Nova Sport od soboty. Voyo Cinema se během filmů a dalších pořadů nově identifikuje pouze logem Voyo, před každým zahájeným filmem je ale nadále uváděné původní logo, které obsahuje název programu a v modré liště pak dodatek „Cinema“. Změna stanice je prý pouze kosmetická.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).