Hlavní navigace

Nova s Markízou chystají na příští rok další Česko Slovenskou SuperStar

23. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 7. 2010

Nejsledovanější česká a slovenská televize, Nova s Markízou, odvysílají v příštím roce další kolo „federální“ Česko Slovenské SuperStar. Ředitelé Novy Petr Dvořák a Markízy Václav Mika se na tom dohodli se společností FremantleMedia, která je držitelem licence tohoto formátu. Martinovi Chodúrovi, vítězi první řady této mezinárodní pěvecké soutěže, se tak brzy připojí další mezinárodní hvězda, slibuje mluvčí Novy Michaela Fričová.

K TÉMATU: České a slovenské televize se spojí pro SuperStar a Silvestr

Chceme navázat na mimořádný úspěch první řady Česko Slovenské SuperStar a pokračovat v realizaci společných přeshraničních projektů, které si diváci oblíbili natolik, že model převzaly i další televize na českém a slovenském trhu. Naše show už prokázala své kvality a věříme, že si tak jako loni najde obrovskou diváckou oblibu, prohlásil generální ředitel Novy Petr Dvořák.

BRAND24

KOMENTÁŘ: Labutí píseň Superstar

FremantleMedia stojí i za formáty Got Talent a Farmář hledá ženu, které pro Českou republiku získala televize Prima a pro Slovensko televize Joj. Tyto dvě televize nyní úzce spolupracují na vývoji společných „federálních“ soutěží, podobně jako Nova s Markízou. Společné projekty připravují i veřejnoprávní Česká a Slovenská televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).