Hlavní navigace

Nova přichystala ode dneška týden s českými filmy. Nahradí jimi Šeherezádu

29. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 8. 2011

Týden, ve kterém se objeví řada českých filmů, jež v minulosti sklidily kladnou diváckou odezvu. To bude období od 29. srpna do 2. září na obrazovce televize Nova. Diváci se mohou těšit na komedii Copak je to za vojáka, Discopříběh, Discopříběh 2, Dívku na koštěti a Vrchní, prchni. Rozhodnutí zařadit do vysílání divácky atraktivní filmy, není nelogický. Začátek podzimní TV sezóny je na spadnutí. Nova navíc filmy nasadí do podvečera od 17:40 hod., a nahradí jimi telenovelu Tisíc a jedna noc, jejíž poslední díl odvysílala minulý týden.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Nova Cinema se ve čtvrtek propadla až za Barrandov, Primu Cool, ČT 4 i ČT 24

Kromě mimořádné dávky typicky českého humoru se můžeme těšit na skvělé herecké výkony našich filmových hvězd a připomenout si umělecké začátky populárních hereckých osobností, snaží se přilákat diváky k obrazovce Novy redaktorka tiskového oddělení Eva Božoňová. Některé filmy by mohly být i určitým lákadlem na další pořady či snímky, které se objeví ať už na TV Nova tak i v českých kinosálech. 11. září bude česká komerční jednička vysílat s Jiřím Langmajerem nový díl kontroverzních Soukromých pastí a stejný měsíc si budou moci diváci zajít i na pokračování Dívky na koštěti, ve kterém se opět objeví Petra Černocká, i když ne v hlavní roli.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).