Hlavní navigace

Nova přetáhla televizi Barrandov moderátorku Pavlínu Wolfovou

9. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 7. 2008

Televizní a rozhlasová moderátorka Pavlína Wolfová, kterou si mohou diváci pamatovat z diskusního pořadu Áčko na televizi Nova v druhé polovině devadesátých let, se vrací na Novu. Podle serveru iDnes.cz tak opouští tým připravované digitální televize Barrandov, pro niž od dubna chystala blíže nespecifikovaný televizní projekt. Od září by Wolfová měla mít na Nově vlastní pořad, v němž se budou děti vyjadřovat k aktuálním událostem.

BRAND24

Stejný typ pořadu už Wolfová připravuje pro Český rozhlas 1 – Radiožurnál. Jmenuje se Děti vám to řeknou a Radiožurnál jej vysílá jednou týdně o víkendu. Pro Novu se tento pořad začne točit na konci července a televize jej zařadí každou neděli před hlavní zpravodajskou relací Televizní noviny.

Po pěti letech se vracím do televize a strašně se těším. Kolem sebe budu mít navíc lidi, se kterými jsem dělala na Áčku, dramaturgyni mi stejně jako tam bude dělat Věra Krincvajová, spolupracovat budu i s Milanem Tesařem z Reflexu. Znám i tým, kameramany a maskérky, takže se nevracím do neznáma. Velkou radost mi udělal architekt Michael Klang, vytvořil totiž nádhernou dekoraci, řekla Wolfová serveru iDnes.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).